KOMPETENCER

SOCIALE MEDIER
I fem år har jeg arbejdet professionelt med sociale medier. Jeg har planlagt og produceret indhold, taget billeder, skrevet tekster og chattet med kunder. For flere virksomheder har jeg fået mere gang i deres social medie-profiler og øget antallet af følgere på både Facebook og Instagram.

TEKSTFORFATNING / STORYTELLING
Jeg har skrevet et hav af tekster til nyhedsbreve, brochurer, hjemmesider, artikler, sociale medier og pressemeddelelser. Tid og sted forsvinder ofte, når jeg rejser til ordenes land. Her danser ordene rundt for mit indre blik, når jeg leger tag-fat med dem, og jeg morer mig med at sætte dem sammen på kryds og tværs, indtil de passer perfekt sammen.

HJEMMESIDEOPTIMERING
I 2011 skrev jeg min bachelor om hjemmesideoptimering. Siden har jeg optimeret et utal af sider og bygget flere op helt fra bunden, inklusiv denne blog. Jeg er velbevandret i diverse CMS-systemer og nørkler veltilfreds med dem, indtil jeg har afkodet, hvordan de fungerer, så jeg kan bygge min hjemmeside op, præcis som jeg ønsker det.

EKSTERN KOMMUNIKATION
Alt det ovenstående hører herunder, plus en stor pose blandede kommunikationsbolcher. Jeg har bl.a. planlagt brochurer med eksterne grafikere, været vært og fotograf ved events og eventplanlægger. Jeg har udarbejdet plakater, brochurer og flyers, ringet ud til potentielle kunder og cyklet rundt med brochurer. Plus meget mere, der ikke er plads til at nævne her.

I mine job har jeg haft titler som:

  • Kommunikationsmedarbejder/-konsulent
  • Marketingmedarbejder
  • Webredaktør
  • Tekstforfatter
  • Community Manager
  • Social Media Manager

Lige nu er jeg freelance konsulent og arbejder på at starte min egen virksomhed op.

Se meget mere på LinkedIn, hvor jeg har samlet al min erfaring

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s