KOMPETENCER

SOCIALE MEDIER
I seks år har jeg arbejdet professionelt med sociale medier. Jeg har rådgivet, idéudviklet, planlagt og produceret indhold, taget billeder, skrevet tekster og kommunikeret med kunder. For flere virksomheder har jeg optimeret deres brug af sociale medier og skabt mere aktivitet og øget antallet af følgere.

TEKSTFORFATNING / STORYTELLING
Jeg har skrevet et hav af tekster til nyhedsbreve, brochurer, hjemmesider, artikler, sociale medier og pressemeddelelser. Tid og sted forsvinder ofte, når jeg rejser til ordenes land. Her danser ordene rundt for mit indre blik, når jeg leger tag-fat med dem, og jeg morer mig med at sætte dem sammen på kryds og tværs, indtil de passer perfekt sammen.

WEBSITEOPTIMERING
I 2011 skrev jeg bachelor om websiteoptimering. Siden har jeg optimeret et utal af sites og bygget flere op fra bunden, inklusiv denne blog. Jeg er velbevandret i diverse CMS-systemer og nørkler veltilfreds med dem, indtil jeg har afkodet, hvordan de fungerer, så jeg kan bygge et brugervenligt website op.

DIVERSE KOMMUNIKATION
Det indebærer en meget bred vifte. Jeg har ofte skullet balancere kommunikationen ud af huset, holde styr på de forskellige medier og planlægge indholdet, nogle gange sammen med eksterne samarbejdspartnere. Jeg har været eventplanlægger, leget fotograf og været vært ved events, udarbejdet plakater, brochurer og flyers. Plus meget mere, der ikke er plads til at nævne her.

JOBTITLER
I mine job har jeg haft titler som:

  • Kommunikationsmedarbejder/-konsulent
  • Marketingmedarbejder
  • Webredaktør
  • Tekstforfatter
  • Community Manager
  • Social Media Manager

SELVSTÆNDIG KONSULENT
Siden 2017 har jeg været selvstændig og ejer virksomheden Stories by Bøgh, hvor jeg hjælper virksomheder med at optimere deres brand og kommunikation via storytelling.

Se meget mere på LinkedIn, hvor jeg har samlet al min erfaring

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s