JEG TILBYDER

Jeg vil super gerne hjælpe dig med at få din virksomhed til at vokse og sprede dit gode budskab. Du kan bruge mig som sparringspartner, tekstforfatter, guldgravermakker – find selv på flere. Mine kontaktoplysninger finder du i bunden af siden. Vi kan altid begynde med en kop kaffe og en snak.

VIS DET RETTE BILLEDE UDADTIL
Selvfølgelig er din virksomhed super professionel. Derfor er det også hammervigtigt, at dit ansigt udadtil viser dette. Med velskrevne tekster, brugervenlig hjemmeside, lækre billeder af dine produkter m.m.

Jeg hjælper dig med at grave dit guld frem og få vist omverdenen det helt rigtige billede af din virksomhed.

SOCIALE MEDIER ER DIN LEGEPLADS
Du kan bruge sociale medier til at dele dine gode historier. Dine gode råd. Og alt det fede der sker inde bag forhænget i din virksomhed, som kunderne ellers ikke ser. Sociale medier er en legeplads, fordi du kan eksperimentere og bruge dem på din måde. Tonen er afslappet, og det kan kunderne lide. De føler, de lærer dig at kende, det skaber en relation og øger din troværdighed.

Hvis du sørger for at sende en jævn strøm af sted på dine social medie-kanaler, så kører du en igangværende brandingkampagne. Det er vigtigt, du synes, det er sjovt, ellers skinner det tydeligt igennem. Og det er vigtigt at bruge medierne på din måde, så det afspejler din virksomhed, og vigtigt at bruge medierne forskelligt, for de rummer hver deres potentiale. Vælg eksempelvis ét medie og vær der fuldt ud. Det behøver ikke være særlig tidskrævende at bruge sociale medier, hvis du målretter din indsats.

Vil du have mere udbytte af dine sociale medier? Er du i tvivl om, hvilke medier du får mest gavn af? Eller skal du lære det helt fra bunden? Jeg er lidt af en social medie-nørd og kender derfor mediernes muligheder og begrænsninger godt, og jeg vil helt vildt gerne hjælpe dig med at vise omverdenen, hvilke rasende spændende ting der sker inde bag forhænget i din virksomhed.

SKUB DINE GODE HISTORIER UD OVER KANTEN
Som du nok allerede har bemærket, har jeg et meget nært forhold til ord, tekster og fortællinger. Faktisk leger min hjerne uophørligt med ord og nye måder at sætte dem sammen på. Jeg har også svært ved at læse en avis, uden jeg har lyst til at finde en rød tusch frem og overstrege alle fejlene (som altid springer i øjnene på mig) for bagefter at ringe til avisen og trygle dem om at lade mig blive deres korrekturlæser. Det bliver dog kun i tankerne.

Derfor vil jeg også helt vildt gerne hjælpe dig med at skrive gode tekster, som afspejler den professionalisme, der helt sikker gennemsyrer din virksomhed.

Pennen er mægtigere end sværdet, som en meget klog mand engang sagde. Derfor er det også brændende ærgerligt, hvis alt det fantastiske, du skaber i din hverdag, ikke når ud over rampen. Du kan skabe større troværdighed ved at fortælle gode historier fra din hverdag. Ved at hjælpe og dele gode råd ud. Ved at være åben, ærlig og turde vise oprigtig begejstring. Fortæl dine læsere om, hvad der foregår inde bag forhænget, vær dig selv, og du vil automatisk skille dig ud, for ingen er ligesom dig og din virksomhed. Voila. Du er nu i gang med at skabe en fortælling, der automatisk brander dig. Du kan med garanti fortælle en masse gode historier fra hverdagen i din virksomhed. Hvis ikke, så er jeg sikker på, de kan graves frem, vi kan gå på guldgraverjagt sammen og lede efter dem, for de er der helt sikkert, nogle gange skal man bare lede lidt eller trænes i at se dem.

Du må gerne bruge mig som tekstforfatter og guldgravermakker, for som sagt nærmest lever og ånder jeg for det skrevne ord og for at give virksomheder et skub ud over rampen, og det er jo brandærgerligt, når guldet ligger gemt uden at blive fundet og delt.

DIT WEBSITE ER DIT ONLINE FODAFTRYK
Hvis du ligner mig, så synes du, det er rasende spændende at nørkle i CMS-systemer, klikke “opdater” og fise ud på websitet for at se, hvordan din opdatering tager sig ud. Hvis ikke, kan det være, du har brug for mig til at gennemtrevle (mindre kan også gøre det) dit website og få det til at fremstå skarpt og lækkert.

Jeg har optimeret flere websites, end jeg kan huske, og det nærmest kribler i fingrene, når jeg besøger websites, der trænger til en kærlig hånd. Min beskedenhed afholder mig fra at ringe til virksomhederne og spørge, om jeg ikke skal hyres et par dage til at friske det op, men jeg har ofte lyst. Så hiv endelig fat i mig, hvis jeg skal tage et kig på dit websites tekster og opbygning. En lille indsats kan gøre en stor forskel for din virksomheds ansigt udadtil.

SKAL VI TAGE OS EN SNAK?  
Ring eller skriv til mig, så aftaler vi noget. Jeg giver gerne en kop kaffe, hvis du er vild med caféer ligesom mig. Der snakker man så godt. Jeg kommer også meget gerne på besøg i din virksomhed – hvis den ligger i offentlig transportafstand til Aalborg.

Ring, skriv eller send en sms på 61469701 / storiesbybogh@gmail.com
Du kan også sende en privat besked på sociale medier. Links finder du over billedet af mig øvest på siden.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s